Around alphen

Een goed glas wijn nauwkeurig samengesteld door de de Wijnbar i.c.m een lekker gekoeld biertje, staat niets meer in de weg voor een goede borrel met je vrienden en bekenden.

Inclusief : chips, cheese, coconuts, cornichons maar ook groenten dips : cherry tomaat, paprika, komkommer met een heerlijke dip voor een onvergetelijke middag

Prijzen

  • Alphens Best Borrel Boot
  • Capaciteit
    8 tot 14 personen
  • Eerste 1,5 uur 45,- p.p.
  • Meer informatie

Vaarroute

De opstapplaats bevindt zich in 2018 in de nieuwe "Haven aan de rijn”, dit is de voormalige oude Rijnhaven. Een nautische kwartier met scheepswerf en een sfeervol waterplein met een wandelpromenade naar het gezellige centrum van De Baronie met horeca en winkels. Dankzij de centrale ligging van de jachthaven is het een kwestie van aan boord stappen, lijnen los, onder de nieuwe Rijnhavenbrug door richting het bruisende centrum van Alphen aan de rijn. De Rijnhaven is voorzien van vele ligplaatsen, passanten plekken en de Rijnhaven brug is verhoogd naar 2,40meter voor een betere doorvaart voor meerdere boten. Ook kunt u natuurlijk opstappen in het centrum van Alphen a/d Rijn tegenover het Castellum bij de Alphense brug of andere plekken naar keuze.
Is het niet fantastisch om het centrum van Alphen aan den Rijn een keer te zien vanaf het water langs alle terrassen en eetgelegenheden die Alphen op dit moment rijk is en door het mooie Woubrugge over de Heimanswetering richting Wijde Aa en Braasemmermeer De vaarroutes kunnen natuurlijk ook in overleg aangepast worden.

Partners

...

Barista Cafe

Ons doel was om een plek te creëren waar het ambacht van koffie maken en de huiselijke sfeer samen komen. Hieruit ontstond Barista Cafe. We zijn tegenwoordig vaak gehaast en hebben weinig tijd voor onszelf en voor elkaar. Het is belangrijk dat je aandacht aan elkaar besteedt. Daarom bij ons: een verwenmomentje onder het genot van een lekkere kop koffie, die iedereen verdient. Dit verwenmomentje kan voor iedereen op een ander moment van de dag zijn.
www.baristacafealphen.nl/

...

Wijnbar & zo

Een goed glas wijn nauwkeurig samengesteld door de de Wijnbar i.c.m een lekker gekoeld biertje, staat niets meer in de weg voor een goed borrel met je vrienden en bekende. Inclusief : chips, cheese, coconuts, cornichons maar ook groenten dips : cherry tomaat, paprika, komkommer met een heerlijke dip voor een onvergetelijke middag.
www.wijnbarenzo.nl

Proto tapas

Proto tapas

Al jaren een populaire eetgelegenheid in het centrum aan de Rijn bij de Alphense brug. Met de heerlijkste koude & warme tapas o.a. de bekende crostini’s , albondigas en niet te vergeten de calamaris. Meenemend in een bijzonder ambiance en een moment van ontspanning zorgen voor een heerlijke ervaring.
www.proto.nl

Is Morus

Is Morus

Al jaren een begrip in Alphen aan de rijn en omstreken en een van de druk bezochte restaurants van het dorp . Een herkenbare Italiaanse familie met passie en temperament voor smaak en gevoel en service Met een speciaal op maat gemaakte arrangement door Is Morus stapt u Italië binnen en beleeft uw een heerlijke mix van sfeer ,smaak en het zonnige zuiden.
www.ismorus.nl

Vis specialist Sluizeman

Vis specialist Sluizeman

Jack& Angelique het ondernemings echtpaar uit Spakenburg die elke dag weer proberen de beleving van het eten van vis over te brengen op hun klanten. Je klanten laten ervaren hoe fantastisch zo’n goed vers product smaakt . Een mooi stukje vis uit onze eigen wateren, een stukje vakwerk op maat met voedsel. Laat u verassen door een heerlijk assortiment verse vis van zalm tot haring en van oesters tot garnalen, laat u verwennen door de mooiste visplateau’s , graag gaan ze de uitdaging aan om ook op het water de lekkerste vis vanuit onze eigen wateren aan u te laten proeven.
www.visspecialistsluizeman.nl

Contact

Elke aanvraag voor een rondje varen of arrangement is special. En wij willen daarom graag naar uw wensen luisteren en met u mee denken om er een onvergetelijke tocht van te maken met u vrienden, familie of bekenden.

Naast de nieuwe jachthaven van Paul Westeringh zijn er genoeg gratis parkeerplaatsen, maar als u kiest in het centrum van Alphen bij de Alphense brug op te stappen is er op 50 meter van de opstapplaats een de parkeergarage Castellum met meer dan 700 plaatsen. Tarief parkeren 0,44 ct per 15 minuten van 7.00- 24.00 en op zondag is het gratis.

Meer informatie en boeken


Voor meer informatie kun u mailen of
bel naar Cock van der Hoorn 06 510 87 275

Adres jachthaven


Haven aan den Rijn
Industrieweg 4a
2404 BZ Alphen aan den Rijn
Website jachthaven